Topp 5 steder i verden for vekttap kirurgi

Hvis du er bosatt i Storbritannia, har du sikkert hørt at vekttapsoperasjon, inkludert gastrisk omganger og ermer, er gratis for alle via NHS. Selv om det er sant i teorien, kan virkeligheten være svært forskjellig: Kriteriene for å gjennomgå en operasjon er svært strenge, og det finnes vanligvis store skrivelister på over et år, spesielt i et post-COVID-klima.

Av disse grunner velger mange mennesker å reise utenfor Storbritannia og har sin operasjon i utlandet. Her er de mest populære stedene rundt om i verden for vekttap fortsetter:

1) Thailand

Medisinske prosedyrer i Thailand er profesjonelle og effektive, med moderne klinikker og generelt gode priser. Men med de lange flytider fra Nord-Europa og Storbritannia, kombinert med trykkende forhold, kan denne destinasjonen være mindre enn optimal for noe annet enn en ferie.

2) India

India lider mange av de samme ulempene som Thailand når det gjelder bariatrisk kirurgi i utlandet. Enda mer enn Thailand, India er et stort kultursjokk for mange europeere, så selv om det kan være eventyret for livet for ivrige reisende, er det ikke nødvendigvis det beste valget for å gjennomgå kirurgi. Med det blir sagt, hvis du er i stand til å se forbi fallgruvene, har dette landet et godt rykte og svært lave priser.

3) Frankrike

Frankrike er definitivt en off-the-radar sted for britiske medisinske reisende. Men, Hvis du planlegger en tur utenlands for vekttap kirurgi, Frankrike bør definitivt være på din shortlist. Den eneste ulempen med å motta omsorg i verdensklasse i et velansett helsesystem er de tilhørende kostnadene: Frankrike er nesten like dyrt som Storbritannia når det gjelder gastrisk operasjoner.

4) De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater er et annet godt valg for vekttap prosedyrer, da det tilbyr alle moderne bekvemmeligheter i Europa med fantastisk vær og high-end innkvartering. Ulempen? Mens driften her er billigere enn i Storbritannia, kan turen ende opp med å koste en tilsvarende sum når du har tatt i dyre hoteller og andre tilknyttede kostnader.

5) Latvia

På mange måter er vårt endelige valg, Latvia, det perfekte valget for vekttap kirurgi: Det baltiske landet er mindre enn halvparten av prisen på Storbritannia for kirurgi, men også mye billigere når det gjelder reise- og overnattingskostnader. Legg til gode nivåer av omsorg, godt trente fagfolk og vakre omgivelser i miksen, og Latvia stabler opp veldig gunstig.

Hvis du ønsker å lære mer om å ha en gastrisk bypass kirurgi i utlandet  eller ulike typer vekttap prosedyrer tilgjengelig i Latvia, kan du ta turen over Overvekts Operasjoner Riga, hvor du kan bestille en gratis konsultasjon.