Take away i Bergen

Take away Bergen

Bergen er en by i Norge med masse å by på av mat. Det er en av storbyene for god mat. Take away er noe mer begrenset, men man finner noe for en hver smak. Ikke noe er så godt som take away når man er sliten fra dagen før. Dagen derpå er jo et kjent begrep for de fleste. Det er flere nivåer av take away i Bergen. En ting er MacDonalds og kebaben på hjørnet. Noe annet er steder som har skikkelig gode hamburgere og god mat fra andre deler av verden til en fornuftig penge.

Ritz Pizzeria i Inndalsveien 124 har veldig god mat. De kjører en klassisk stil på menyen. Det er en saftige og gode hamburgere med det man måtte ønske av tilbehør. Ost og bacon er jo en av de typiske og mest bestilte tilbehørene. Denne burgeren her skiller seg betraktelig fra McDonalds hvor burgeren kan virke tørr og kjedelig. Ritz Pizzeria stiller med saftig kjøtt. Disse gutta har også kebab og er kjent for store rullekebab. Ønsker man utkjøring kan dette også bestilles, men det er et minstebeløp på bestillingen. Stedet drives av veldig hyggelige folk, er rent og pent, og er man heldig får man også en tegning i pizzalokket når man bestiller pizza.

Maharaja Indisk Restaurant og Bar i Rosenkrantz Gate 5 er et fantastisk godt indisk sted. Disse folkene kan god indisk mat og er meget flinke på take away i Bergen. Her er det bare å bestille Naan eller klassiske retter som Tikka Masala. Liker man indisk mat er det bare å bestille. Restauranten ligger i sentrum og er praktisk nær for de fleste.

Da Stefano i Strandgaten 96 er en meget sjarmerende og koselig italiensk restaurant. Her kan man bestille byens beste italienske take away. Liker man pizza og pasta er dette kanskje byens beste på italiensk mat. Her lages alt selv og det merkes på smaken.

China Moon i Michael Krohns Gate 22 er en favoritt blant folk som liker kinesisk mat dagen derpå. Det er bare å ringe inn å bestille mat så er det klart for henting ganske raskt etterpå. Kylling i sursøt saus kan anbefales på det sterkeste. Her finner man også sterkere retter hvis man ønsker litt brann i munn.

Sist kan Nama Sushi & Noodles i Lodin Lepps Gate 2B nevnes. En liste over take away er ikke komplett uten sushi. Dette er den beste sushi restauranten i byen.