Svarte slips

svarte slips

Hva er vel ikke mer unaturlig enn et svart slips, tenker du kanskje mens du spaserer bortetter fortauet en kald høstmorgen i Londons gater. En kamerat av deg hadde nettopp fortalt deg at svarte slips nå var på moten, ikke de svarte skinnslipsene som ofte ses på karer som har sett og hørt alt for mye Blues Brothers, men et svart slips av bomull eller satin, silke eller Jacquard, og som passer til skjorter som er mørke i fargen. Det gir en stilig effekt som er på full fart inn i motebildet. Når dressen sitter som smurt, og det svarte slipset kommer på, da gir det et bilde av luksus og integritet. Hvem ønsker vel ikke det. Men for det første passer et svart slips utrolig godt til en lysere skjorte. Kanskje en lyserosa skjorte til en gråaktig haute- couture dress som passer til aktive moderne menn. De fleste kjendiser bruker dem og det er ikke negativt om du blir satt i bøs som metroseksuell nå.

Satin på svarte slips for gangstertypen

Har du sett litt for mye av Gudfaren eller går rundt å sier ”forget about it!” til kompisene dine, er du sikkert av en skikkelig banditt, eller en mafiaboss. Du trenger ikke drive kriminell virksomhet for å være kul. Et fett Progetto slips i svart satin gjør at stilen din forvandles til en ekte villain, en skurk. Nå er du klar for å forføre damene på en bar eller en nattklubb. Om stilen din ikke faller i smak, vet du hvert fall at damene faller for deg. Men du kan også velge et smalt silkeslips til denne anledningen. Du gjør ingenting feil da. Men mangler du disse alternativene må du ikke vente, men gå sporenstreks inn på det ultimate nettsted for svarte slips for menn i sin beste alder. Det er en nettside som ikke alle kjenner til, men det er kanskje på grunn av de fantastiske slipsene, de gode prisene og de helt utrolige vilkårene de lover sine kunder. Nå kan også du få dine tilbud her fra.

Det er Slipsshop som selger svarte slips for tøffe mannfolk

Det kan gi en tøff effekt å kle seg i en mørk grå dress, litt lysere grå skjorte med et stilig svart ensfarget  eller gull slips, med matchende svarte sko. Og kanskje en svart bowlerhatt på toppen. Da vil du få den bedre halvdel til å snu seg i begeistring av den kjekke karen. Og kanskje er det det som er målet for deg denne kvelden.

Da bør du stikke innom Slipsshop sin side. Der vil du garantert finne det du trenger for en herlig kveld for forlystelser eller business. Det er det bare du som vet. Ta på deg din beste dress og se for deg hvilket slips som passer best. Er anledningen et forretningsmøte eller har du en hemmelig venn som venter på deg etterpå. Det vil tiden vise. Men nå er tiden inne for deg å finne det perfekte svarte slipset av høy kvalitet og luksuriøs utstråling.