Stor besparelse å bruke Xsmoke

e-sigarett

Man tenker kanskje ikke over det, men ved å røyke E-sigaretter fremfor vanlig sigaretter, vil man spare store summer.nettsiden deres vises et barometer over hvor mye man sparer, enten man røyker en sigarett eller 50. De fleste røykere har et daglig forbruk på mellom 10 og 20 sigaretter per dag, og dermed viser barometeret at man kan spare mellom 3-7000 kroner årlig på å starte med å røyke Xsmoke sigaretter. Med disse pengene kan man få seg en fin helgetur med danskebåten eller dekke hele julegave-budsjettet. Xsmoke er et alternativ som fungerer perfekt for de som tidligere var tobakks-røykere. Ingenting kan være bedre enn det.

Ikke bare økonomisk fordel

Det er ikke bare på den personlige økonomien man merker overgangen til E-sigaretter. For i disse sigarettene er det ikke tusentalls kjemiske giftstoffer eller rester av prosesseringen som skader røykere, men også passive røykere som får i seg de farlige stoffene. En elektrisk sigarett består av et oppladbart batteri, en omformer og en hylse hvor man fyller den nikotinholdige væsken. Mens nikotinen går ned i lungene, er det eneste bi-produktet ren vanndamp. Vanndamp glør som kjent ingen skade, hverken for mennesker eller miljø. Disse sigarettene blir det heller ikke mye avfall fra, både på grunn av det oppladbare batteriet og de smarte påfyllings-hylsene.

Da slipper man å være en byrde for andre og sjenere dem med illeluktende tobakks-røyk.

De har altså både en positiv effekt på lommeboken, samt helsen for seg selv og dem rundt en.

Bestselgende netthandel

Selv om disse E-sigarettene fortsatt ikke er lovlig å selge i Norge, er det ingen hindring for å bestille disse via nettsiden deres. Det er ingen restriksjoner å bruke sigarettene til eget bruk.

Dermed kan man bestille en enkel startpakke med sigarettens deler, ekstra batteri og den smaken man elsker som mest. For de satser i stor grad, og dermed må de tilby de mest populære og velkjente smakene man kjenner til fra ordinære sigaretter, som for eksempel mint, eple, jordbær eller lakris. Man bestemmer selv styrken på E-sigarettene, men det er vanlig å starte med light eller medium styrke for å venne seg til dem.

En pakke har 5 påfyll hvor hvert enkelt påfyll holder til 15-20 sigaretter. Bestill også begynner-sett og oppstarts-pakke, dermed er man i gang med en ny hverdag. Å nyte hvert drag, vil være en lettelse både for kropp og sjel. Spesielt når man tenker på konsekvensene av å ikke ta slike gode beslutninger.