Star Wars t-shirt – Når man er en ekte Star Wars fan

Star Wars t-shirt

Når man er en ekte Star Wars fan er en skikkelig t-skjorte med stilige motiv av karakterene eller forskjellige gjenstander fra filmene som romskip, våpen eller andre gjenstander som kan knyttes tett til Star Wars serien en enkel og rimelig måte å vise dette på. T-skjortene kommer i flere forskjellige utførelser og trykk, og har også mange forskjellige størrelser. Trykket er av god kvalitet og tåler vask samt hyppig bruk.

Star Wars klær og andre produkter

Av andre spesielt populære plagg for trofaste Star Wars tilhengere kan vi nevne Star Wars gensere, det er ikke alltid i Norge at det er varmt nok til å rusle rundt i bare t-skjorta og da er genseren et meget bra alternativ samtidig som de har stilige Star Wars motiv og således vil vise at man er en tilhenger av ”the force” og ”may the force be with you”. Genserene er laget i samme gode kvalitet som t-skjortene og vil kunne brukes vel og lenge.

Og når man er inne på populære Star Wars produkter så kommer man ikke utenom Star Wars sengetøy, det passer kanskje ikke best når man har nådd voksen alder men på barnerommet er dette en sikker vinner. Sengetøyet har store veldesignede motiv med inspirasjon hentet fra de forskjellige filmene og det er lett og kjenne igjen forskjellige karakterer eller gjenstander som romskip, våpen som lasersverd og andre kjennetegn som tydelig viser over hele sengen at man er en Star Wars tilhenger.

Star Wars kostymer for temafest eller karneval

Uansett om man skal arrangere eller er invitert på karneval eller temafest så kan et skikkelig Star Wars kostyme være noe å vurdere. Man kan for eksempel kle seg ut som Anakin Skywalker eller om man er jente som Prinsesse Leia med sin svært enkelt gjenkjennelige hårstil.

Dersom man ønsker å være mer anonym kan er det flere av Star Wars kostymene som bruker heldekkende hjelmer. Både Darth Vader og Stormtoppene for eksempel bruker slike hjelmer og kan sørge for at man kan forholde seg mystisk i selskapet om man ønsker det. Om man implementerer en Darth Vader taleforvrenger i kostymet sitt kan man til og med snakke uten at folk vil forstå hvem man er. Om du er ukjent med Star Wars så er Darth Vader lederen for de mørke kreftene i universet og han har på seg en helt gjennomført svart drakt med kappe. På hodet har han en svart hjelm og når han snakker så er det mørkt og hes pustende prating.

Stormtroppene er på den andre siden av kraften og er lydige soldater for det galaktiske riket som følger ordre og går ut i krig med de mørke kreftene uten å tvile. Disse har på seg en hvit og delvis sort romrustning med en hvit heldekkende hjelm på hodet. Å kle seg ut som en Stormtropper er veldig populært og dette igjen har sørget for at kostymene er av meget bra kvalitet og kan brukes mange ganger om igjen når man først har gått til innkjøp av en.