Smarte løsninger for bedrifter

Regnskap

Regnskap og budsjett er noe alle selskaper med respekt for seg selv tar på alvor. Budsjett leveres på forskjellige plan og regnskap skal føres av en autorisert revisor.

Det kan være vanskelig å få med seg alt dersom man ikke har gode løsninger for det, og heller ikke noe felles programvare som fyller alle arbeidsoppgavene. Men dette har Ibistic tenkt å gjøre noe med. Det er en bedrift som har en programvareløsning som tar seg av alt papirarbeidet.

Skybaserte løsninger

Det kalles gjerne «cloudbasert regnskapsføring» og det vil si at man får en web-løsning som man kan føre alt fra fakturaer, reiseregninger og andre utlegg og bilags-dokumenter, direkte på nett-serveren. Ibistic fikser alt dette, fordi de er smarte nok til å forstå at det er mye enklere dersom man har en programvare som er felles, i stedet for mange ulike. Det er nettopp dette som man får gjennom Ibistic, for programmet deres integreres med bedriften sitt system ved start, slik at alle overføringer skjer automatisk over sky-løsningen. Hva er så bra med dette? -tenker mange, jo det sparer tid og dermed også penger. For når tid blir frigitt, kan arbeiderne konsentrere seg om nye prosjekter, gjennomføre vedlikehold eller hva det måtte være for å holde bedriften à jour med markedet.

Det enkle systemet gjør at de ansatte kan sende reiseregninger inn via en applikasjon hvor de tar bilde av en regning eller utlegg, eller de overfører det elektronisk. Samtidig fakturaene blir lagret i skyen, og man slipper unna den manuelle håndteringen av papirer og dokumenter.

I et med utviklingen

Det at man bruker mer skybaserte systemer er også i takt med utviklingen og det ønske om å forurense mindre. For man ønsker et papirløst samfunn, og et slikt opplegg for regnskapsføring er absolutt med på å drive utviklingen fremover. Store mengder papir, blekk og skriver-utstyr kan bedriftene slutte å forbruke, for alt går nå som elektroniske signaler gjennom luften. Alt blir lagret på harddisk og servere, og de er derfor trygt tatt hånd om.

Mer effektive løsninger og sparte kostnader betyr ofte bare en ting, og det er at man vil tjene mer penger. Det betyr igjen at potensialet for å bli enda større er tilstedeværende. Slike logistiske løsninger er med på å skape muligheter for bedrifter, som de aldri hadde håpet på eller kunne tenke seg i sine villeste fantasier. I tråd med utviklingen og for en bærekraftig fremtid.