Smart investering med kryptovaluta 

Det er vanskelig ikke å ha hørt om kryptovaluta i disse dager. Du har for eksempel helt sikkert hørt om det globale valutafenomenet Bitcoin, men det du kanskje ikke visste var at dette er blitt så utbredt, at det ikke lenger er forbeholdt dataeksperter, men har begynt å spre seg til helt alminnelige forbrukere. Hvordan investerer man smart med Bitcoin? 

Sånn skaffer du bitcoins 

Det finnes flere måter å skaffe seg bitcoins på. Det letteste er å kjøpe bitcoins gjennom en forhandler som for eksempel Coin Web. Deretter laster man ned kryptovalutaen til en virtuell lommebok. Du trenger bare tre ting for å kunne kjøpe kryptovaluta. En smarttelefon så du har mulighet for å nedlaste apper og virtuell lommebok, gyldig ID (pass eller førerkort regnes som gyldig ID) og bankkorrt til å betale for kryptovalutaen med. Det er også en annen mulighet, og den er utrolig nok å samle på gratis bitcoins.  At noen velger å ‘gi bort’ gratis bitcoins betyr derimot ikke at valutaen er verdiløs. Det fungerer på samme måte som når enkelte nettsider tilbyr en rabatt, gavekort eller medlemstilbud. Det er en gave for å tiltrekke seg kunder og oppmerksomhet. Men dette kan være en finurlig måte å skaffe seg bitcoins på helt gratis, som man deretter kan velge å bruke eller investere. Noen nettsteder tilbyr gratis bitcoins ved investering og noen sider hvor du kan kjøpe bitcoins tilbyr ekstra gratis bitcoins hvis du kjøper valuta for over en viss verdi.  

Invester dine Bitcoins smart 

Når du har skaffet deg bitcoins kan du velge om du vil bruke dem eller investere dem. Det finnes mange nettsider som kan hjelpe deg med å investere Bitcoins automatisk. For å sikre best mulige resultater er det lurt å undersøke denne type software nøye. Her kan du lese en grundig anmeldelse av Bitcoin Code, som er en av de mest anerkjente automatiske investeringssoftware for Bitcoin. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *