Slik gjør du daten enda mer romantisk

Uansett om du skal være med kjæresten din, eller på en blind date, så er det viktig å gjøre denne romantisk. Dette sørger for at den blir ekstra spesiell, og sannsynligheten for at det blir en date nummer 2 er større. Det fins mange måter man kan gjøre daten romantisk på, la oss ta en titt på noen av dem.

Imponer med en god middag

Veien til hjertet er gjennom magen, og det er lite som setter stemningen mer enn et godt måltid. Lag noe som vil imponere daten din, og som ikke minst smaker godt. Hvis du virkelig vil slå på stortromma kan du varte opp med en 3-retters, og en flaske med deilig vin.

Kjøp inn noe spesielt

Vi er alle glade i gaver, og det er ikke mye som skal til for at vi føler oss spesielle. Det kan være så enkelt som en bukett blomster, eller kanskje man vil gi noe mer sensuelt, som sexy undertøy eller spennende sexleketøy. Her finnes det noe for enhver smak, og det er kun fantasien som setter stopper for hva man kan kjøpe. Les videre og besøk Lovebuddy for å finne et stort utvalg av leketøy for han og henne. 

«Dress to impress»

Avhengig av hvordan daten er, så er det alltid en god ide å «dress to impress». Et pent antrekk kan heve enhver opplevelse, og vil nok også imponere partneren din. Å kle seg pent kan gjøre en date enda mer romantisk og formell, hvis det er dette man er på utkikk etter.


Forbered en romantisk spilleliste

Sist, men ikke minst er musikkvalget viktig, for dette kan virkelig sette stemningen. Ved å sammensette en god og romantisk liste på forhånd, slipper du å bekymre deg for det utover kvelden, og du kan nyte tiden med daten din.