Sexleketøy for alle

Sexleketøy

Sexleketøy er noe alle kan bruke. Det finnes leketøy for menn og det finnes leketøy for kvinner. Sexbutikker som www.sinful.no selger begge deler, enten butikkene er på nett eller fysiske filialer. Sexleketøy er ikke lenger så skummelt og rart som det en gang var, noe økningen i tilbud og etterspørsel er et bevis på.

De vanligste leketøyene for kvinner er dildo, vibrator og forskjellige analleketøy. Dildoer er penislignende gjenstander som kvinner kan putte inn i vagina for deretter å trekke ut og inn. Dette skaper en fin og deilig følelse som stimulerer kvinnens skjede. Dildoer kommer i alle lengder, tykkelser og farger, alt etter hva som måtte hisse opp personen.

Vibratorer er, som navnet antyder, gjenstander som vibrerer. Dette er et sexleketøy som både menn og kvinner kan bruke. Kvinner bruker det på klitoris eller kjønnslepper, da vibratorer skaper en deilig pulserende bevegelse som gir en fin intimmassasje.

Menn og kvinner kan også bruke vibratorer som stimulerende gjenstander på anus. Det samme gjelder for dildoer. De kan også brukes på anus for å nå prostataen for menn eller stimulere analen for kvinner. Det er også laget spesielle leketøy for anus som analkuler, analplugger, osv. Analkuler er små kuler på en snor eller på en pinne man kan putte inn i anus for å stimulere analåpningen. En analplugg har lignende egenskaper, hvor en gjenstand som er kortere enn en vanlig dildo kan puttes i anus. Analpluggen har en form som gjør at den lettere kan bli i anus, og kan være en oppvarmer til analsex.

Menn har egne sexleker. De typiske lekene er penisringer. Disse festes rundt roten av penis eller bak pungen. Penisringer som festes på roten av penis har ofte en liten vibrator på seg, slik at kvinnen kan få klitorismassasje når vibratoren treffer klitoris. Når ringen festes bak pungen gir den en bedre effekt når målet er å holde mer blod i penis, slik at penisen blir litt tykkere og litt fyldigere. Mange kvinner liker at penis er litt hardere, og dersom penis oppleves som noe tynn, kan en penisring kanskje gjøre den lille forskjellen. Noen mener at penisringer kan gi mannen muligheten til holde litt lenger før han får orgasme, men dette er ikke bevist.

Menn og kvinner har begge sexleketøy spesielt utviklet for å tilfredsstille seg. Det er veldig opphissende å bruke leketøy sammen, da det skaper både nysgjerrighet og spenning. Bruk av leketøy alene kan hjelpe menn og kvinner til å oppdage mer av hva han eller hun liker seksuelt.