Safari i Sør-Afrika

Sør-Afrika

Med Wikstrøms Verden kan man nå besøke de vakreste delene av Sør-Afrika. Selskapet tilbyr forskjellige kombinasjoner av reiser til landet. Alle de forskjellige kombinasjonene av reisemål inneholder et ti dager langt opphold på feriestedet Nyati Safari Lodge. Fra Nyati er det kort vei inn i Naturvernsområdet Krüger Nasjonalpark. Hver dag av oppholdet på Nyati Safari Lodge inkluderer en utflukt inn i forskjellige områder av Nasjonalparken, slik at man kan oppleve det mangfoldige dyrelivet og den vakre naturen. Utfluktene utføres med spesialbygde biler, og sikkerheten er tatt hensyn til.

Hva tilbys på Nyati Safari Lodge

For uten utfluktene, er oppholdet på Nyati Safari Lodge preget av høy kvalitet, og gir deg det beste av det Sør-Afrika har å tilby. Under oppholdet er alle måltider inkludert, og man får muligheten til å smake på den lokale maten, så vel som den lokale vin, i tillegg til at man har et godt utvalg av europeiske retter.

Ved ankomst til Nyati forlegges man til enkeltstående Bungalows på området. Disse tilbyr en høy standard og man lever meget behagelig de dagene som man tilbringer her. Hver kveld kan man overvære naturens vakreste skuespill. Nyati ligger like over Olifantes-elven, og man har god utsikt over det ville dyrelivet som trekker til elven, så vel som gleden av en vakker afrikansk solnedgang.

Har du lyst til å komme på safari? Se på Nyati.no

Kobinasjonsmuligheter utenom det vanlige

Med oppholdet på Nyati kan man også velge andre opplevelser fra Sør-Afrika. kombinasjonsmulighetene er mange, og man kan velge det som interesserer en mest. Alle de forskjellige valgmulighetene er noe utenom det vanlige, men det mest spesielle og eventyrlige er kanskje togreisen mellom Kappstad og Johannesburg, som man kan foreta i en historisk jernbanevogn og i første klasse. Togreisen lar en nyte utsikten over det varierte landskapet i to dager. Rovos-linjen erstatter det som ellers er en flytur mellom de to byene, med noe som er langt mer eventyrlig og opplevelsesrikt. Man får nyte utsikten over vinmarkene i utkanten av Kappstad, i området som kalles Stellenbosch, et av landets eldste kulturlandskap. Deretter går turen innom fjellandskap, og man får oppleve den Store Karoo-Ørkenen, så vel som Bushen.

Andre valgmuligheter inkluderer lengre opphold i landets to store byer, enten Kappstad eller Johannesburg, så vel som muligheten til å bo på en vingård ved Stellenbosh, hvor man får god anledning til å smake på varene, og til å nyte det vakre kulturlandskapet. Den som vil slappe av med bading og sol, kan besøke den luksuriøse ferieanlegget Sun City, som har gjenoppstått i gammel prakt.