Rimelig og spennende veggdekor

Billige veggord

Billige veggord for hjemmet er en kreativ og enkel måte å uttrykke din personlighet og stil, og du slipper å bruke mye penger. Rimelige priser og et enormt utvalg gjør at du finner noe for enhver smak og alle rom. Enten du ønsker å omgi deg med inspirerende tekst, formidle et budskap eller rett og slett bare dekorere, så finner du garantert et passende veggord for ditt interiør.

Noe av det beste med veggord er at det er en billig, men allikevel spennende, form for veggdekor. Prisen for store motiv starter vanligvis fra cirka 200 kr. og oppover. Dermed kan wallstickers være en rimeligere, og mindre tidkrevende, metode enn å male eller kjøpe kunstverk.

Tekster og sitater

Inspirerende veggord har lenge vært på mote. Det er kanskje ikke så rart, for på denne måten kan alle få formidlet noe som er viktig og unikt for sin egen personlighet. Enten det er å minne seg selv på hva som er viktig i livet, med tekster som ”Lykken er å sove med den man drømmer om”, eller øke motivasjonen med sitater som Winston Churchills ”never, never, never give up”.

Praktiske veggord som ukeplaner er også populære. Disse lar deg skrive med kritt, og du kan fylle ut og viske vekk for hver uke som går. Genialt for travle barnefamilier med flere avtaler og gjøremål, og som har mye som skal huskes på. Andre, praktiske veggord er sitater som minner barn på daglige gjøremål, for eksempel ”husk å vask hendene”, signert med ”mamma” og et hjerte.

Det finnes også spesifikke veggord som tar seg perfekt ut i visse rom. For eksempel, hva med oppskrift på pannekaker på kjøkkenveggen? Eller veggord med kaffe skrevet på mange forskjellige språk? Har du noen matretter du er spesielt glad i, eller elsker du å bake? Da finner du garantert noe til kjøkkenveggen som reflekterer dette.

Morsomme og annerledes wallstickers

Veggord trenger ikke bare være vakre eller motiverende. For eksempel, så har den humoristiske wallstickeren av Tommy, fra Tommy og Tigeren, blitt veldig populær. Den viser Tommy som står og tisser med et lurt flir, og er et morsomt innslag på de fleste bad. Du trenger heller ikke å holde deg til veggen. En annen, morsom wallsticker til badet, er et veggklistremerke av en mann på do, sammen med teksten ”downloading”.

Nyskapende veggord

Veggord med annerledes motiv er også veldig populære, som for eksempel de berømte gatemotivene fra graffitikunstneren Banksy. Mange nettbutikker tilbyr de klassiske kunstverkene, som bevæpnet panda, jente med flygende ballonger og Mona Lisa med AK47.

Andre populære og billige veggord for hjemmet er byer og landskapssilhuett. Enten i klassisk svart og hvitt, eller som mer kreative innslag med farger eller tekst bygget inn i motivet. Disse veggklistremerkene er veldig moderne, og gir stuen din et særpreg.

Uansett hva du velger, så kan du være trygg på at de er enkle å skifte ut. De fleste veggklistremerker kan fjernes uten at det skader malingen under. Dermed kan du friske opp interiøret når du måtte ønske, og uten at det svir i lommeboken.