På jakt etter baderomsinnredning?

baderomsinnredning

Er du på utkikk etter en ny baderomsinnredning? Eller kanskje du skal pusse opp hele badet? Å pusse opp et bad kan fort bli dyrt, men man kan også velge de løsningene man selv ønsker – slik at man får drømmebadet man alltid har ønsket seg. Du må gjerne handle det du trenger på nett om du ønsker det.

Handle baderomsinnredning på nett

Iconic Nordic Rooms er en nettbutikk som byr på fantastisk løsninger for baderommet, besøk nettsiden her om du ønsker å sjekke ut det fantastiske utvalget. Som navnet tilsier byr nettbutikken på baderomsmøbler som er perfekte for den nordiske stilen. Det vil si minimalistiske løsninger, farger og materialer – som garantert vil passe perfekt inn hjemme hos de fleste. Hos Iconic Nordic Rooms finner du alt fra servant-skap og servanter til servantbatterier, speil og speilskap, samt baderoms-skap og oppbevaring. Er det ikke godt å kunne finne alt man trenger på et sted?

Søk inspirasjon på nett

Før du handler din nye baderomsinnredning, må du gjerne også sjekke ut Instagram og Pinterest for å finne inspirasjon til badet, det er nemlig viktig å vite hvilke stil man ønsker før man pusser opp badet. Noen liker helt hvite bad, mens andre igjen liker mer alternative løsninger – som f.eks kalkmaling på veggene, eller fine detaljer i messing. Det er utrolig mange spørsmål å tenke på, og man bør tenke over dette før man begynner å handle. På den måten slipper man bomkjøp, og det kan man tjene mye tid og penger på.

Her er noen spørsmål du bør stille før du setter i gang:

  • Dusj eller badekar?
  • Hvitt eller fargerikt
  • Store eller små fliser?
  • Varmekabler i gulvet eller ikke?
  • 2 servanter eller 1?
  • Billige eller dyre løsninger?

Det er ikke så farlig hva du svarer på disse spørsmålene, det viktigste er at du har svar. Og selv om det alltid vil være dyrt å pusse opp et bad, finnes det også mange rimelige løsninger – og det er helt greit å velge disse hvis du ønsker det. Iconic Nordic Rooms er en nettbutikk som tilbyr produkter og baderomsløsninger til de fleste budsjetter, så uansett hva du havner på – så kommer du nok til å finne noe du liker, og som du har råd til, der. Så nå som du har tenkt over alle de viktige spørsmålene rundt det å pusse opp badet, er det bare å sette i gang med det aller morsomste – nemlig shoppingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *