Kontorhotell i Oslo

Kontorhotell i OSlo

Det er et stadig økende antall kontorhotell i Oslo og dette er en bedriftsløsning som bare blir større og større i omfang ettersom det blir mer og mer populært med såkalt stedsuavhengig arbeid. Eksempler på steduavhengig arbeid er freelance arbeid av flere forskjellige arter, det kan være rent online arbeid, det er nå utrolig mange forskjellige typer online prosjekter som kan utføres hvor man enn ønsker å befinne seg i verden. Eksempler kan være oversettelsesprosjekter eller at man designer websider eller mobilapplikasjoner. Et annet eksempel på populært steduavhengig arbeid kan være freelance fotograf. Men en ting som disse har til felles er at man trenger et kontor med tilgang til internett og høyteknologiske løsninger og her kommer et kontorhotell til full nytte.

Hva er et kontorhotell

Et kontorhotell er som det ligger litt i navnet et kontor som man kan leie på kort varsel for kortere eller lengre perioder. I Oslo er det en rekke kontorhotell som står klare til å klare enhver oppgave som trengs. Her har man fullt utstyrte kontor med rask internettilgang, representable lokaler man kan foreta presentasjoner for potensielle kunder, ofte har kontorhotell resepsjonstjeneste og sentralbordtjeneste og andre fasiliteter som kantine/kafeteria, treningsrom og aktivitetsrom som man også fritt kan benytte seg av. Om man driver et enkeltmannsforetak eller et lite firma hvor man er avhengig av å reise mye rundt i Norge eller stadig vet at man har representanter for firmaet i Oslo kan et kontorhotell i Oslo være et veldig godt alternativ å arbeide ut ifra. Kontorhotellene som er tilgjengelig i hovedstaden er tilgjengelig på sentrale steder med god offentlig kommunikasjon og ofte i forbindelse med næringsparker og forretningssentre. Et kontorhotell skal være enkelt og smidig å bruke og ha alle fasiliteter man behøver for å kunne utføre sine arbeidoppgaver hurtig og effektivt uansett om man bare er innom for en dag eller to eller benytter kontorhotellet som en arbeidshub over litt tid.

Fordeler med kontorhotell

Den fordelen som appelerer mest til brukere av kontorhoteller er jo det at man binder seg ikke til et fast sted og drive sitt firma slik at man står fritt til å på kort varsel kunne ta oppdrag hvor som helst i landet eller til og med utlandet. Mange kontorhotell er en del av en kjede hvor man har samarbeidende kontorhotell over hele verden slik at man kan bruke en avtale man har for eksempel på et kontorhotell i Oslo et annet sted i Norge eller verden. Dette skaper jo enormt stor frihet samtidig som man ikke behøver å bekymre seg over utgifter som forsikring, strøm, kjøp av elektronisk kontorutstyr eller liknende. På et kontorhotell er alt allerede i orden og oppe og går når man ”sjekker inn” for å bruke et hotellutrykk. En annen fordel med et kontorhotell er også at man kan komme og gå som man vil og man vil hele tiden ha personell som sørger for at alt er i tipp topp stand. Også fra et økonomisk ståsted så vil det i mange tilfeller lønne seg å benytte seg av kontorhoteller fremfor å leie faste lokaler.