Kjøkken for den selvsikre

kjøkken

Har du tenkt over at de finnes andre merker enn de velkjente når det gjelder interiør og løsninger for kjøkken og kjøkkeninnredning? Det er ikke Drar man over Skagerak så finner man en fremadstormende ny produsent av kjøkken som tar markedet med storm. Går du inn på deres nettside, vil du få inspirasjon til ditt neste kjøkken fra det store galleriet.  Her finner man de elegante og idylliske kjøkkenene med inspirasjon fra mange verdenshjørner. Enten det er kjøkken med nostalgiske detaljer eller moderne kjøkken med minimalistiske linjer. Fruen vil simpelthen elske å bla gjennom katalogene som man finner på nettsiden, og her finnes alt fra lave overskap til kjøkkenøyer med multifunksjonalitet.

Kjøkken brer seg ut over landet

Det som er gøyalt, er at giganten allerede har et fotfeste i det norske markedet, med fokus på ytre strøk, desentraliserte steder rundt om i landet, eller mellomstore byer. Nå skal de erobre de sentrale byene og søker etter forhandlere til mange filialer i de største byene. Den nye danske bølgen skyller over landet.  Det kan være den eksepsjonelle servicen og kunnskapen til de ansatte som får markedet til å eksplodere, men det utrolige kvaliteten som produsenten kan framvise, har nok også mye av æren for at det går så bra. Som prinsipp legger gründeren fast at kunden skal kunne få et kjøkken med høy kvalitet til en rimelig pris, samtidig som at forhandleren skal være av den sorten som kjenner sine kunder og deres behov. Med lavere fokus på reklame, viser kjøkkenprodusenten at de er sikre i sin sak og at de er et merke man kan stole hundre prosent på.

Alle vil ha moderne kjøkken

Når hylledørene knirker og heller skjevt nedover,  benkeplaten begynner å bli nedslitt og fargene falmer, så tenker hvert fall fruen på at nå må dere se å få skiftet ut det gamle kjøkkenet. Med sin inspirasjon fra de elegante kjøkkenene hun hadde sett på deres reise over Atlanteren, er hun nå ustoppelig når det gjelder det nye kjøkkenet. Hun skal ordne det finansielle sier hun. Ja vel, tenker du, med et litt underfundig smil. Har hun vunnet i lotto? Nei da, det viste seg at kjerringa hadde spart opp penger hun. Og så hadde hun arvet penger av den gamle tanten som gikk bort i høst. Og du selv hadde jo god tid nå, i disse første åra som pensjonist. Ja ja tenkte du, kanskje bygger jeg nytt kjøkken til fruen, også får jeg meg den turen jeg har ønsket meg i alle de år. For det legger jeg inn i betingelsene, tenkte du for deg selv der du bladde omkring på de kjøkkenene som fruen hadde sett for seg.

”Men søren, har du tenkt på at det kommer moms oppå dette”, sa du etter en stund. ”Prisene her er for gode til å være sanne”. ”slapp av, gubben min, har du ikke lest betingelsene nederst”? Prisene er nemlig allerede lagt til moms og andre avgifter til. Latteren runget på vei til forhandleren den dagen.

Kilde: www.nettoline.no