Hvor smart skal kjøkkenet ditt være?

Smarthusløsninger i vinden som aldri før, men det kan være vanskelig å navigere i en jungel av forskjellige produkter, plattformer og økosystem. Kjøkkenet er et av de mest sentrale rommene i boligen, og det er selvfølgelig mange som tenker smarthjem også når de velger kjøkken.

Tenk kvalitet og solide materialer

Et kvalitetskjøkken har lang levetid, og en løsning fra AUBO – kjøkken, bad, vaskerom og garderobe bygger på solide materialer og lange håndverkstradisjoner. Det betyr også at kjøkkenet sannsynligvis kan overleve flere generasjoners utvikling når det gjelder smarthjem, og det kan være smart å legge til rette for det allerede i forbindelse med installasjonen av et nytt kjøkken.

Hos AUBO har vi en løsning for enhver smak, og betyr selvfølgelig også at en mengde faktorer kan skreddersys. Størrelse på benkeplater kan tilpasses i det uendelige, og det er mulig å lage en helt egen kombinasjon av skap og skuffer. Samtidig er det sannsynligvis smart å ikke tilpasse målene eksakt etter akkurat den smartskjermen som er populær akkurat nå – hvem vet hvilken løsning som er best om fem år?

Smarte hvitevarer – tenk nytteverdi

Det finnes mange forskjellige typer smarte hvitevarer på markedet, fra kjøleskap med kamera til kaffemaskin med egen app. Det er kanskje ikke alle som er like praktiske, men noen har nytteverdi:

  • Hvis du virkelig kan tenke deg å se bilde fra kjøleskapet ditt når du handler, da er kanskje et kjøleskap med kamera midt i blinken.
  • En stekeovn med app kan faktisk være praktisk, særlig hvis du virkelig vil ha stålkontroll på for eksempel steking av kjøtt.
  • Den tilkoblede kaffemaskinen er et typisk eksempel på smarthjem, og kanskje er automasjon som skrur på kaffen når alarmen ringer noe for deg.

For å oppsummere: tenk på solide løsninger og lang levetid i bunn, da er det enklere å bygge videre på kjøkkenløsningen med forskjellige smarte, tilkoblede hvitevarer og andre dingser.