Hva er en rullegardin?

Rullegardiner

Vinduer er et vanlig element i et hvert hus. Vinduer slipper inn lys til boligen, og man kan åpne vinduer for å lufte ut eller sirkulere luften inne i boligen. Ved sterkt sollys eller andre årsaker kan man dekke til vinduer med gardiner. Disse er gjerne i stoffer, og kommer i mange farger og mønster. Gardiner trekker igjen eller ifra fra sidene og innover. En rullegardin har samme effekt og oppgave som en gardin. I motsetning til vanlige gardiner, rulles rullegardinen ovenfra og ned. Ved at det finnes en slags låse mekanisme i rullegardinen, kan man stoppe gardinen i den høyden man ønsker. Man vil kanskje ha litt lys inn men ikke få den sterke solen rett inn, og man kan låse gardinen av slik at den dekker halvparten av vinduet. Noe lys slipper inn, men samtidig skygger den godt. Samtidig er de lette å bruke for barn, og de er enkle å montere. Man monterer enkelt festemekanismen til vinduskarmen og kobler gardinen på. Det er derfor viktig at rullegardinen ikke er bredere enn vinduskarmen.

Mange bruker rullegardiner på takvinduer der en konvesjonell gardin ville vært upraktisk. Sollyset her vil også ofte komme rett inn i rommet gjennom vinduet og være til sjenanse for den som er i rommet.

Rullegardiner passer godt på soverom eller i stuer der vinduene er vendt slik at solen ofte står inn i rommet.

Farger og fasonger

Rullegardiner er ofte i polyester som er lystette slik at lys ikke trenger gjennom. Man må passe på å bestille den bredden og lengden som passer til ditt vindu, som gjerne er standardstørrelser, så husk å ta mål av vinduet før du drar til varehuset eller bestiller på nett.

Rullegardinene hos Bauhaus er beige, hvite, sorte, blå og kommer i zigzag mønster eller med treprint eller himmelmotiv. Mønstrene gir en behagelig romfølelse og er dekorative.

Bauhaus sine rullegardiner

Varehuset Bauhaus har mange rullegardiner for salg på nettsiden eller på lager eller i butikk. Utvalget er stort, og kommer i mange ulike størrelser og farger og mønster. Bauhaus sine rullegardiner passer godt i moderne, stilrene hjem. De er veldig populære på markedet, og hos Bauhaus får man rullegardiner til gode priser. Kjøp rullegardiner her.

Bauhaus har gode salgs og leveringsbetingelser, og har angre og returfrist på 14 dager etter foretatt handel. Nettsiden har også en sikker og trygg betalingsløsning slik at kunden kan føle ro rundt kjøpet. Er du privatkunde og vil gjøre et større kjøp ved restaurering eller bygging av hus for din familie, kan du enkelt motta medlemskortet Plus Card slik at du får samlet alle kjøpene på et kort og gjennom dette motta ekstra fordeler for handel av ulike størrelser.

De har to varehus i Norge hvor man kan ta en nærmere titt på de produktene du er ute etter, og få gode tips og råd av de flinke og kompetente ansatte.

Du er velkommen til å besøke et av våre varehus eller klikke rundt på vår enkel og brukervennlige nettside for mer informasjon.