Hippieklær til karnival eller temafest

hippiekostymer

Det er blitt stadig mer og mer populært å arranger forskjellige temafester og hippietemaet er noe av det som har slått mest an i så måte. Dette har igjen ført til at nettbutikkene bugner av forskjellige antrekk og plagg som man kan kjøpe når man skal kle seg ut til karnival eller temafest. Det er også veldig hurtig og sikkert å handle på nettbutikker. Man velger i ro og mak plaggene man ønsker og de fleste har et godt utvalg av forskjellige betalingsløsninger, som for eksempel kredittkort og PayPal. Etter at man har betalt så sender du kjapt ut varene du har bestilt og de kommer direkte hjem i posten til deg i løpet av et par dager. Enklere kan det nesten ikke gjøres!

Hippiekostymer for han

For gutta er det mye å velge i, alt i fra psykedeliske discodresser til glamrock antrekk som man ikke kan unngå å bli lagt merke til i. Felles for de fleste plaggene er at de enten er fargesterke eller har typisk hippiemønster. Hippiebukser kommer med ekstrem sleng og dersom man handler riktig vil man så abolutt legges merke til på hvilken som helst fest. Hippietiden var om peace and love og klærene bærer naturligvis preg av dette over hele linja, det er også vanlig å inkludere peacetegnet og annen pynt som understreker stilen.

Hippieklær og kostymer til henne

Når det kommer til klær til henne så er bestselgerene fargesprakende korte kjoler som er litt frekke og sexy samtidig som de er helt tydelig i hippiestil. Jentene har som gutta et meget stort utvalg å velge imellom og det er lett å lage sin egen stil og dersom man vil være 100% anstendig er dette også meget enkelt å få til. Det som er flott med hippiestilen er at det er fullstendig opp til deg selv og nesten ingenting er feil eller negativt. Som med alle kostymer så kommer også mye an på tilbehøret man har til kostymet sitt og velger man et skikkelig godt kostyme fortjener det å bli komplettert med riktig tilbehør.

Hippiekostymer tilbehør

Noe av de taller viktigste når det kommer til et hippiekostyme er å ha den korrekte hippiesveisen og det kan man sørge for ved å kjøpe en parykk, det er enormt mange forskjellige parykker å velge i og her er det utrolig mange forskjellige hårstiler som man kan velge. Man har skikkelige discoparykker med mange forskjellige farger og striper, skikkelige afrofrisyrer og vanlige parykker bare med langt langt hår så igjen er det alt opp til hvilken hårstil som passer aller best til resten av kostymet.

Annet essensielt tilbehør er for eksempel smykker som peacemerket og andre typiske hippiesmykker. Disse får man kjøpt i mange forskjellige utførelser og størrelser og mange av de går det naturligvis an å bruke utenom kosytymet også. Videre så vil det kanskje passe med et par platåsko som var veldig populært på den tiden eller diverse hodeplagg, skjerf eller forskjellige briller/ solbriller som det også var svært vanlig å bruke.