Den helt spesielle bordlampen

bordlampe

Den som er på utkikk etter spesielle bordlamper har kommet til rett sted. Lampemesteren lister opp god design som perler på en tråd, her finnes Nessino fra Artemide, Eclisse fra Artemide, Gregg fra Foscarini, Bach fra Slamp, Cactus Prisma fra Slamp, Leaf fra Muuto, Reade fra Menu, Pineapple fra DyrbergLarsen og FollowMe fra Lampefeber. Her der de spesielle lampene, de flotte lampene, stemningslampene og de nyttige lampene. De spesielle Glo-Ball-lampene fra Flos, Starled fra Luceplan og Carrie LED fra Menu.

Utvalget hos Lampemesteren er såpass bredt at her finnes det noe for enhver smak: bare klikk her. Her er den enkle, litt forstørrede lyspæren som lyser opp helt alene, det enkle leselyset og de fjollete, dekorative fjærene. Alt etter hva som passer i akkurat den hyllen eller akkurat på det bordet. Her er det myke stemningslys som fungerer nettopp til det, som lyser opp i den mørke kroken, når mørket faller nettopp der i mørketiden. Eller sterkere leselys som lyser opp noe mer sentrert som en bok, en tegning eller et annet stykke arbeide.

Fordelene med Lampemesteren er svært mange. Den største fordelen er nok det at designerne og designene er samlet alle i en nettbutikk og det derfor er lett å finne frem til dem. Både klassikere og de nye moderne. Så er det seriøsiteten til nettbutikken. Du vet at når du handler hos Lampemesteren så mottar du den originale varen. Kjøper du Pineapple bordlampen, så er det Pineapple bordlampen som kommer i posten til deg. Ikke en billig kopi. Bra er det. Seriøsiteten til nettbutikken kommer også til syne i hvordan de håndterer transaksjonene. Transaksjonene blir tatt på alvor og kryptert, noe som hindrer at en tredjepart får innsyn i transaksjonen. Så er Lampemesteren flink til å pakke inn lampene og til å få dem trygt hjem til deg. Noe som heller ikke er å forakte, når man først har investert i et slikt smykke til hjemmet. For dette er rene smykker som pynter opp hjemmet på en helt egen og spesiell måte. Dette er lamper som blir hengende eller stående år etter år, fordi det er kvalitet som det er vanskelig å gå lei av og som blir en del av det som preger og som skaper den personlige stilen i hjemmet. Og, nettopp derfor er det ikke så viktig om det er en Arne Jacobsen eller ikke, men at det er et design og en stil som faller hjertet nærmest.