Byggevarehuset med et bredt sortiment

Byggevarehus

Bauhaus kan skilte med gode produkter innen verktøy og jernvare, el og belysning, bad og kjøkken, trelast, farge og bolig. Kort sagt, alt du kan finne hos en jernvarehandel og litt til, det finnes her på Bauhaus. Byggevarehuset er godt etablert med dyktige forhandlere i Norge, men likevel gleder det mange at de også har en nettbutikk: www.bauhaus.no,  for de kundene som liker å surfe på nettet hjemme og kanskje finne produktene de trenger fra sofakroken eller fra kontorstolen, fremfor å bruke tid på å komme seg til og fra.

Gardiner og utstyr for å henge dem opp, hageslanger, tapeter og dørmatter. Produktene er spredt over alle produktkategorier med priser som kan passe enhver lommebok. Her er det badekar, maling og skruer i skjønn forening. Her er det klokker, trekurver og belysning. Bauhaus har et godt utvalg på praktiske produkter til hjemmet og de verktøyene som trengs for å få disse produktene på plass. Dette betyr at om du ønsker å male, så finner du maling og malingsutstyr på Bauhaus. Ønsker du å tapetsere, så finner du tapet og utstyr for å tapetsere på Bauhaus. Ønsker du å henge opp gardiner eller plisségardiner, så finner du utstyr for det på Bauhaus. Det er nettopp det som er det fine med dette varehuset, nettopp det at det er hit kundene kommer for å finne det de trenger til hjemmet og for å finne nettopp det utstyret som de trenger for å montere det eller få satt det på plass. Bauhaus sørger for det praktiske og for det estetiske samtidig.

Kundene kan handle i nettbutikken eller bare bruke den for å finne frem til de produktene eller den inspirasjonen som trengs. Bauhaus følger tiden og har gjerne det kundene trenger, så det er svært lurt å ta turen innom dette varehuset på nett. Noen kunder tenker kanskje først og fremst på trelast, maling og VVS som for eksempel varmtvannsberedere, når de tenker på Bauhaus. For varehuset er dyktige på nettopp disse feltene og det vil det nok fortsette med, for det var nettopp VVS og trelast Bauhaus bygde seg store på. VVS og trelast til priser som passer de fleste lommebøkene og lett tilgjengelig for kunder flest. Det at kundene også finner gardiner, tapeter, lamper og kurver er bare en svært så hyggelig bonus. Bauhaus har rett og slett noe til ethvert hjem og til enhver praktisk kunde.