Byggevarehus Bauhaus

Byggevarehus Bauhaus

Historisk sett Bauhaus er et tysk byggevarehus stiftet av Heinz-Georg Baus fundet i 1960. Bauhaus betyr «å bygge hus» fra de tyske ordene «bauen» og «haus». Bauhaus har i dag 17 000 ansatte i mange land, og i Norge har de to varehus, på Leirtoppen hvor hovedkontoret ligger, og i Vestby. Med konseptet «alt under samme tak» satser Bauhaus på å tilby varer innenfor hus og hjem kategorien. DIY («do it yourself») fikk rotfeste i byggebransjen. Bauhaus har produkter fra verktøy og jernvarer til trelast og hageartikler. Foruten butikker i mange land har selskapet utviklet en hjemmeside som man kan finne i de fleste landene som de har butikker i.

Hjemmesiden hos Bauhaus

Hjemmesiden er enkel og brukervennlig, i sine røde og hvite farger som pryder logoen til Bauhaus. Den består av ulike kategorier; verktøy og jernvare, el og belysning, bad og kjøkken, trelast, farge og bolig, fritid og hage, griller og oppvarming. Man får raskt et inntrykk av at Bauhaus tilbyr det meste av det man trenger til hus og hjem. Håndverkere får også muligheten til å anskaffe seg både verktøy og materiale på samme sted, i stedet for at de må kjøpe dette på ulike steder. Bauhaus.no har derfor en helhetlig tilnærming til håndverkerne. Dette forenkler innkjøpet for forbrukeren, og øker mulighetene for bedriften til å vise at de har «alt under et tak».

Sortimentet i Bauhaus

Bauhaus fører hundrevis av merker, og de har en egen side med register over alle merkene i alfabetisk rekkefølge, og de har over 120 000 produkter i sitt vareregister.

I tillegg har Bauhaus en og del produkter til bil og båt.

I likhet med de fleste bedrifter med respekt for seg selv, har Bauhaus fokus på miljø og klimatiltak. «Pro planet» er konseptet for å fremme energisparende tiltak og hjelper kunden til å velge miljøvennlige produkter.

Mulighetene

Med din egen kundekonto, kan du oppnå flotte rabatter. Dersom man foretar en handel over 25000 kr, vil man automatisk få en egen rabattavtale. Videre kommer nye avtale ved passerte 50 000 kr ved en handel. Denne avtalen kaller Bauhaus for sitt Plus Card. Jobber du i en bedrift og dere trenger mange produkter fra Bauhaus kan man åpne en bedriftskonto.

Bauhaus tilbyr betaling med Visa eller Mastercard og benytter seg av DIBS som gjør det sikkert med netthandel.

Bauhaus tilbyr også 14 dagers angre og returfrist, og betingelsene er godt beskrevet på nettsidene. Betingelsene for reklamasjonsrett finnes også på nettsiden, og det er enkelt å lese seg fram til dette her.

Bauhaus har sin egen kundeservice tast, hvor det åpenbarer seg mange valg. Den gir informasjon om emailadresser, telefonnumre samt informasjon om Plus Card og Proff service. I tillegg kan man få lånt gratis henger og leie redskap og verktøy. Er man riktig heldig kan man vinne en splitter ny Fiat, i en konkurranse i regi av Bauhaus og Logoclic som fyller 15 år.

Ta en tur innom Bauhaus eller besøk hjemmesiden så kan du gjøre deg opp en mening og starte å handle når det passer deg.