Bloomingville har møbler for moderne skandinavere

design møbler

Hjemmet er fylt av rom som skal møbleres året rundt. Det er for å skape en trivelig og god atmosfære hvor enn man befinner seg, enten man sitter å leser en avis på kjøkkenet, koser seg foran tv-en på stua, ligger på soverommet, eller pusser tennene på baderommet. Enkelte produserer møbler til hus og hjem og Bloomingville er eksempel på en møbelprodusent som gjør det stort i Skandinavia.

Møbler fra Bloomingville er noe helt spesielt. Det er et bredt spekter av forskjellige størrelser og former av sine møbler.

Alt til hjemmet

De produserer alt man trenger for å pynte hjemmet sitt. Man kan bare se på utvalget av stoler, sofaer og benker, puffer og så videre. I tillegg har de alle varianter av hyller og skap, samt praktiske og stilrene kommoder til ulik bruk. De lager bord til alle mulige bruksområder og skatoller.  De får frem de fine linjene mellom moderne design og klassisk brukervennlighet. Alle vil trives i et hjem fylt opp av disse kunstverkene. I tillegg har de et utall puter, tepper, lamper og andre pyntegjenstander. Den samme stilen skinner i gjennom på disse områdene.

Oppbevaringskasser er noe som de elsker, og de produserer dem i hopetall. De er både praktiske og kule gjenstander som fylles opp med ting og tang som man har i et hjem. De elsker bruken av tre, spesielt lyst treverk fra keisertre. Alle mulige former og fasonger får de fram med dette materialet.

Skandinavisk design

De er kjent for sitt skandinaviske preg. De setter komfort og stil i høysete, man har også mange praktiske løsninger for lagring og oppbevaring. Dette får de til med fokus på kvalitet og stilren design som viser fram en slags skandinavisk look. Man merker fort at de kjører sin egen stil og at de ulike enhetene har likt utseende. Det er både kult og spennende på en gang. De stilrene linjene får møblementet til å se friskt ut, samtidig som man kan føle seg avslappet omgitt av dem. Man kan kjenne igjen trekk fra fordums tid, og se de klassiske mønstrene og formene forenes i nytt moderne design.

Med opphav i Danmark har designerne inspirasjon rett utenfor vinduet. Enten man vil skape norsk furet og værbitt klassisk preg, svensk gammelt og fritt men akk så lyst og trivelig preg eller de robuste linjene fra de finske skoger. Alle har sitt eget særpreg, men disse designerne forener stilene i en moderne, men rot-bundet skandinavisk stil. Alle kan kjenne igjen trekk de har sett før, og føle seg vel med disse klenodiene i hjemmet sitt.